BITRAD.IO

De la o vreme, ma intrebam, cum sa castig ceva din ascultatul RADIOului  ?! Nimic mai simplu. Unul din noile site-uri, aparut cu moneda digitala BRO, o criptomoneda limitata gen BitCoin. deci probabil foarte profitabila in timp foarte scurt, da posibilitatea oricui, sa asculte muzica pe care o doreste, dar nu gratis, ci RASPLATIND cu moneda BRO pe fiecare din utilizatori inregistrati. Debutul monedei a fost foarte mic la aparitie, undeva la 0.05 -0.10$ , acum fiind o moneda digitla in crestere undeva la 0.24$, datorita numarului de utilizatori din toate tarile care au luat siteul in serios, dupa ce si-au instalat aplicatia si au constatat ca plateste. 

Evolutia BRO BTC 29-oct-2017
Graficul evolutiei BRO BTC

Am testat asta si pe telefon si se poate asculta si acolo, deci se poate instala si cu propriul portofel electronic BRO in care se varsa criptomoneda capatata, in functie de numarul de ore ascultate. Sunt mii de posturi de radio, sute de genuri de muzica, deci imposibil sa nu gasesti pe placul tau, ceea ce cauti in materie de muzica. Da, evident ca are si posturi de manele care nu lipsesc din pacate, astfel ca siteul se adreseaza tuturor, indiferent de preferinte.


Tot ce-i de facut, te inregistrezi aici http://bitrad.io/?ref=27224 si ti-ai rezolvat problema cu incasarile din ceea ce asculti zilnic. Una din particularitatile siteului este ca din 3 in 3 ore, trebuie sa completezi un cod cu poze CaptCha, dar nu e un impediment, chiar daca codul ala da uneori si eroare, in final se declara valid. Codul CaptCha conditioneaza in fond, incarcarea de moneda in contul tau de portofel electronic, din siteul unde te-ai inscris, adica http://bitrad.io/?ref=27224 .
Cam asta e povestea cu radioul care te lasa ca castigi. Posturile romanesti sunt numeroase, asa ca in interiorul contului http://bitrad.io/?ref=27224 dupa ce te inregistrezi, ai de unde alege ce-ti place. Balanta cu incasarile se urmareste din interior cat si in softul de portofel, foarte usor dupa instalare.
De aici se descarca portofelul care corespunde acestui site https://bitrad.io/downloads/Bitradio-Qt-WIN-V1001.zip iar mai departe se instaleaza pe tel, PC, tableta, unde crede fiecare ca vrea sa tina castigurile.
Cei care acumuleaza moneda BRO si vor sa o preschimbe in BitCoin, le pot da un sfat : sa o faca pe aceasta adresa. https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=teodori unde mai departe o si pot tranzactiona cum vor.
Dragilor, multa bafta ... Lumea se schimba incet incet, sa speram ca in mai bine.
P.S. Cui nu-i place, sa nu se uite, sa nu asculte, etc ... 
 

   my BRO : BkmsVVtpk5ynPGbG2oJG6RvzwLU8TEkpjd