Actul de abdicare al M.S. REGELUI MIHAI, invenția U.R.S.S.

Mulți dintre noi am auzit presa repetând frenetic de aproape 3 decenii, situația actului de abdicare din 30-dec-1947 al M.S.Regelui Mihai I,  în toate versiunile posibile.
Stimați tovarăși, dar nu în ultimul rând, INTELECTUALITATEA acestei minunate țări : Monitorul Oficial al României nu menționează nici în data de 30 dec 1947 și nici în 1 ian 1948 acest act, deci este inexistent și prezent doar în ziarele de propagandã românești filoruse și mințile înguste ale comuniștilor rămași pe ici pe colo croncănind sporadic.
Din punct de vedere juridic, neexistând acest act, tot efortul filorus de a induce in eroare societatea și a inocula această idee, cum ca acest act ar exista, este nul și utopic. Am verificat asta personal și am înțeles mult mai repede, de ce și-au dorit apropierea de Rusia, autointitulatele autorități, care se screm să nu se afle această minciună. O zi bună să aveți, cu mult spor în realizările mărețe, la cățărarea pe culmile civilizației neosovietice marxiste, de data asta mai singuri și mai puțini cu tovarășul Ion Ilici Iliescu :)
P.S. Presa e bine să mai citească și Monitorul Oficial al României când practică manipularea la ordinul Kremlinului, ca să nu se dea de gol în sfioasele ei orientări prosovietice  ... Ciao !